Saturday, October 17, 2020

MAAJUN COLEK YANG SEDAP DAN MUDAH DIAMALKAN

Bercerita tentang maajun mesti korang terfikir maajun zaman dulu-dulu yang pahit kedaung dan susah nak ditelan. Bukan korang je..kakna pun sama hehehe. Memang tak pernah terfikir diri sendiri akan amalkan maajun ni. Dengan pahit dengan bau nya. Teringat zaman berpantang anak sulung, mak bagi makan jamu tu pun ya Allah..rasa nak buang je.tapi kenangkan effort mak dah tolong buatkan siap bawakkan lagi ke bilik khas untuk kesihatan kakna,,maka pulun la juga minum. Tapi sebelah dah sedia air oren sunquick tu hahaha.

Okeh terlari tajuk pulak..ini Kakna nak cerita tentang Maajun Colek. Apebenda pulak la eh.. Maajun ni sangat lain dari yang lain. Makan sedap dan badan pun jadi sedap. Pertama kali nak cuba makan tu memang cuak sesangat lah. Bila buka bekas dia tu, eh takde bau pelik pun...sedap je bau dia. Then, colek la sikit rasa kat lidah (macam budak kecik ek). Hmmmm sedap, bila dah masuk mulut tu (hisap+kunyah)..Wow sedap!!! Macam makan kurma aje.


Kemudian, belek lagi kotak dia untuk pastikan apa bahan-bahan dia. OOOO ini rupanya ;

KURMA, MADU, MINYAK ZAITUN, HALBA

HABBATUSSAUDA, KALANAMAK, ALMANNA

MANJAKANI, BUAH BELIMBING BUKIT, KUNYIT

CEKUR,CINNAMON CEYLON, REMPAH RATUS DAN HERBA TERPILIH.

(100% bahan-bahan asli tanpa sebarang campuran bahan terlarang)

Semua bahan=bahan tersebut sangat baik untuk kesihatan kita, ini adalah persediaan tambahan untuk kesihatan dan bukan ubat ya..jika penyakit berlarutan dan membahayakan sila terus dapatkan rawatan di hospital. 

Apakah khasiat Maajun Colek ni?

1) Membantu melancarkan peredaran darah.

2) Sebagai Ikhtiar Hamil.

3) Atasi Masalah Keputihan.

4) Mengahangatkan badan.

5) Memperbanyakkan susu ibu.

6) Membantu meningkatkan tenaga.

7) Membantu mengecutkan/Menyihatkan peranakan.

8) Melambatkan proses penuaan.


Siapa yang boleh amalkan?

Semua wanita kecuali mereka yang ;

*Mengandung

*Masalah Ketumbuhan

*Fibroid

*Cyst

*Darah Tinggi

*Kencing Manis

Dimana nak dapatkan produk ini?

Okay boleh direct whatsapp kakna di 0173567078

Atau boleh direct ke agent kakna disini.

Nak lihat TESTIMONI? Klik Sini.

No comments:

Post a Comment