Saturday, October 10, 2020

Balm Semambu Bonda Bantu Nafas Lebih Tenang

Virus, tempat pertama yang dia serang adalah bahagian saluran pernafasan, tekak akan jadi sakit, mukus jadi likat kental, nafas jadi tersekat!! 
.
Terciptanya balm Semambu Bonda pada bulan 3 bilamana PKPB pertama dijalankan. Waktu itu carta jangkitan & kematian kalau di tengok menyeramkan.
.
Kenapa balm Semambu Bonda ni dicipta?
Salah satu tujuan utamanya untuk membantu melapangkan pernafasan, mencairkan kahak, menguatkan antibodi badan dengan bahan alami.
Herba utama dalamnya adalah habbatussauda asli yang diambil pati Minyaknya. Habbatussauda salah satu penawar yang tercatit dalam Al - Quran dan diamalkan sejak zaman Rasulullah lagi. Dan bila para Pengkaji mengkaji, mereka menjumpai pelbagai keajaiban khasiat dalamnya dan salah satunya adalah menguatkan sistem kekebalan tubuh badan. Badan seseorang mudah diserang virus jika imunnya rendah.
.
Tak habis kat situ, Balm Semambu Bonda ini di gabungkan dengan 5 lagi herba asli yang fokusnya untuk membantu melapangkan pernafasan. Disebabkan niat yang membara untuk membantu semua orang jadikan balm Semambu Bonda ni kemestian, ia juga dibuat dalam bentuk pek percubaan dengan niat biarlah semua rumah ada balm Semambu Bonda ni walau satu bekas pun. 
.
Bagi suami bawa pergi kerja, bagi anak-anak bawa pergi sekolah, hantarkan pada ibu ayah di kampung. Siap sediakan selalu dalam koceknya.Tak mahal, hanya serendah SATU RINGIT!! Lagi mahal harga kalau nak rawat bila dah sakit..memcegah lebih baik bukan. 
.
Untuk tester ini sebekas rm1, Beli 10bekas dapat Percuma 1.. Beli 100 bekas dapat Percuma 20..
.
Harga yang Pek Biasa adalah rm25 sahaja. Didalam balm ini selain habbatussauda, disinergikan juga dengan Lemon, Daun Semambu, Cengkih dan juga herba lainnya. Paling best adalah Based Balm ini adalah dari Minyak Zaitun. Tidak semua balm dipasaran based nya adalah mingak zaitun. 
Kegunaan bukan sekadar untuk melapangkan pernafasan tetapi juga untuk gigitan seranggga, hindarkan nyamuk, jerawat yang baru nak tumbuh, kembung perut pun boleh. Ia juga merupakan antibakteria, antiseptik, membantu memcairkan kahak dan mukus, antiinflamasi, melindungi kulit dari kering dan rosak, bole juga disapu pada tempat yang bisul. Multipurpose Balm la senang cite. 
Nak rasa perubahan lepas pakai balm?
Jom order sekarang. Tester serendah rm1/bekas dan normal size rm25/bekas sahaja. 
#warisanwakkayah
#balmsemambuseringgit
#backtoherbs

No comments:

Post a Comment