Tuesday, April 14, 2020

TindakBalas Badan Pada Herba Yang Kita Perlu Ketahui

Setiap badan kita punya unsur panas dingin/sejuk yang berbeza. Mungkin panas pada kita, tapi sejuk pada orang lain.. Macam itulah juga sebaliknya...
Yang baru ambil Herba bila ada tindak balasnya tu yang dinamakan "art of healing".
Tubuh badan kita bijak.. Dia Akan bagi signal apa yang perlu diperbaiki apabila ambil herba yang tepat pada badan. 
Bila customer ambil herba dan kemudian kepala jadi pening, itu tandanya badan dah dehydration. Badan dah kekurangan sangat cecair, badan bagi isyarat supaya kita minum air untuk bantu kelancaran segala proses organ dalam badan. 
Dan bila customer ambil herba, rasa kesejukan bermakna badan dah lama bersejuk, bila badan dah terlalu sejuk bermakna imuniti kita dah terlalu rendah. Dalam JAMU WANITA, sifatnya hangat. Ia menghangatkan badan, tetapi bila customer rasa sebaliknya, bermakna selama ni badan dah lama sejuk, perlukan sesuatu yang boleh bantu untuk hangatkan badan.
.
Jangan berhenti ambil herba, tapi apa yang boleh buat perhatikan dosnya samaada perlu dikurangkan atau ditinggikan atau mungkin boleh juga di ambil berselang hari.
Mandi air garam salah 1 ikhtiar buang unsur negatif yang melekat kat badan.
Impak bila energy negatif terlalu banyak pada tubuh, boleh buatkan badan kita jadi lemah, jadi beban, jadi lesu..
Peka dengan tubuh badan kita, recharge semula dan salah satu caranya mandi dengan air garam... Yang ada Mandian Herba lagi bagus, campurkan sekali. 
❤️

No comments:

Post a Comment