Wednesday, July 11, 2018

Penghantaran Percuma Penjagaan Wajah Youth Dan Set Berpantang Di Sekitar Pontian Sehingga Ke Desaru


Di Malaysia ini...kedai Shaklee ada di tempat berikut sahaja. 
Cuba lihat gambar di bawah ini mana tahu ada berdekatan tempat tinggal anda.

Sekiranya anda berada di sekitar Johor...mungkin anda boleh cuba klik link ini untuk peta perjalanan https://bit.ly/2KZ10nx . Simpan ID 889837 Kakna ini untuk memudahkan urusan anda di kaunter. 
Apa yang perlu anda lakukan apabila sudah sampai di Branch Shaklee?
Mudah sahaja. masuk..jalan terus ke kaunter, anda akan nampak mesin cetak nombor. Tekan dan tunggu giliran anda dengan sabar. Sekiranya ada borang order disebelah..ambil dan isikan.Sekiranya anda pergi ke HQ Shaklee..keadaan lain sedikit. Anda hanya perlu ambil sendiri barang yang anda mahu beli dan bila sudah siap..sila ambil nombor dan tunggu dengan sabar.Semoga selamat sampai ke destinasi.
Jangan lupa hubungi Kakna ya untuk penerangan cara makan dan tips untuk bantu masalah anda.

Atau sekiranya anda mahu dapatkan sendiri dari kakna boleh je kita berjumpa di tempat seperti di bawah ni. InsyaAllah tiada cas perjalanan memandangkan KakNa selalu turun ke tempat-tempat berikut.

Sekiranya anda berada di sekitar Bandar Penawar ke Kota Tinggi..bolehla direct hubungi KakNa untuk urusan penghantaran.

Istimewa untuk pelanggan KakNa yang dikasihi, jika anda mahu mendapatkan percubaan mencuci muka dengan YOUTH Shaklee bolehla datang ke SPA Comel di Ayer Baloi. Atau hubungi KakNa untuk buat rawatan di rumah anda. Klik Whatsapp KakNa untuk info lanjut atau DM di Instagram Mobile Spa Pontian atau PM di FB Page Mobile Spa Pontian.

~ Selamat BerShaklee ~

No comments:

Post a Comment