Sunday, July 15, 2018

Best Giler Bonus Shaklee Memang Banyak Jenis

Masa Kakna mula jadi pengedar bebas Shaklee..tidak terfikir pun tentang bonus yang punya banyak Shaklee sediakan. Ketika itu hanya fikir dapat untung retail. Rm10 pun sudah cukup bersyukur masa tu. Kemudian bila nextmonth dapat pula bonus dari Shaklee..terkejut eh..boleh tahan. Bermulalah episod mentelaah aka mengulangkaji tentang apakah lagi yang Kakna boleh perolehi dari perniagaan ini.

Daripada Kakna simpan sesorang adalah lebih baik Kakna share dengan korang. Ada enam bahagian bonus yang kita boleh kecapi. WOW!!!


Setiap produk mempunya dua harga iaitu harga pengedar dan harga runcit. Untung runcit yang diperolehi berbeza-beza mengikut harga produk. Untung runcit yang diperolehi sehingga mencecah 25%. 25% ini adalah kadar perbezaan harga pengedar dan runcit.


Ini ialah Bonus Bulanan yang anda perolehi berdasarkan Volum Belian (PV) yang dihasilkan oleh Kumpulan Peribadi anda. Peratusan Bonus akan meningkat apabila Nilai Unit Kumpulan Peribadi (PGUV) anda bertambah.

PGUV = Belian Peribadi Anda + Belian Pelanggan Anda + Belian Para Pengedar Anda.


DiDalam Perniagaan ini terdapat 7 Pangkat. 
~ Supervisor
~ Senior Supervisor
~ Coordinator
~ Senior Coordinator
~ Key Coordinator
~ Senior Key Coordinator
Master Coordinator

Setiap pangkat dari Senior Supervior sehingga Master Coordinator akan layak mendapat % tertentu untuk Leadership Bonus. Lebih ramai anda melahirkan leader maka lebih banyak Leadership Bonus anda.


Anda akan dibayar Bonus Infiniti secara bulanan apabila anda MENCAPAI PANGKAT COORDINATOR ke atas. % yang akan dibayar adalah bergantung kepada Pangkat. Jumlah yang akan dibayar berdasarkan pada Volum Belian Kumpulan (GPV) yang dijana oleh Keseluruhan Organisasi di tolak dengan GPV yang diterima oleh pengedar Bawahan Pemimpin Perniagaan Efektif yang mempunya kelayakan Infiniti Bonus ini juga.


Mana-mana pengedar Shaklee boleh menyertai Program Gold Ambassador ini dan menaja di negara lain yang terdapat perniagaan Shaklee seperti di China, Jepun, Indonesia dan Kanada. Caranya sangat mudah.


Keperluan kelayakan dan ganjaran akan diterbitkan oleh Shaklee Malaysia dari semasa ke semasa.Insentif Tahunan dan Pengiktirafan adalah keistimewaan dan bukan hak. Shaklee Malaysia berhak untuk menentukan samada pengedar telah memenuhi syarat-syarat kelayakan.

Peluang sudah didepan mata. Jom rebut peluan keemasan ini. Perniagaan yang bebas masa mengikut jadual kita sendiri. Boleh membawa kita mencapai impian sendiri. InsyaAllah.

Kakna boleh dihubungi di..

WA 0173567078
Insta 'MobileSpaPontian'
FB 'Young&Beauty Pontian'No comments:

Post a Comment