Saturday, March 24, 2018

Youth Memulih Dan Memelihara Kulit Wajah

Cantik. Semua wanita sukakan kecantikan dan tidak kurang lelaki. Menjaga kecantikan bukan mudah. Lambakkan produk di pasaran ketika ini menakutkan. Ada yang tiada kelulusan KKM ada juga yang ada kelulusan KKM. Dan ada juga walau sudah ada kelulusan KKM tetapi mempunyai bahan kimia berbahaya pada kulit.


Sebagai pengguna kita perlu bijak memilih produk di pasaran. Yang paling mudah carilah produk tanpa bahan kimia berbahaya. Ada kelulusan KKM juga. Jika anda seorang yang lebih berwaspada kaji dulu dan risik dulu. Di mana mahu lihat kandungan? Lihat di bahagian label produk.
Jika anda menemui bahasa saintifik yang tidak difahami, boleh cuba dapatkan maklumat di Google atau bertanya terus di kaunter atau pharmacist. Untuk mudahkan carian anda, Kakna nak cadangkan satu produk yang memang kakna guna untuk pakej Facial di Mobil SPA Pontian.


Kenapa YOUTH jadi PILIHAN?

Ada 13 sebab kenapa YOUTH mnejadi pilihan utama.

1) Ia dihasilkan setelah 8tahun melalui ujian dan kajian.
2) Melalui kajian klinikal dan terbukti bebas dari 2500 jenis bahan kimia berbahaya
3) Mempunyai 8 patent pending.
4) Keputusan ujian klinikal menunjukkan 100% wanita yang menggunakan YOUTH secara konsisten akan kelihatan lebih muda dari usia.
5) Sesuai untuk semua jenis kulit. Tidak perlu risau tersalah beli set.
6) Ia idak diuji ke atas haiwan jadi ini bermakna bebas kekejaman terhadap haiwan.
7) Produk adalah Vegan. Maksudnya Tiada bahan berasaskan Haiwan. 100% dari tumbuhan.
8) Bebas GLUTEN.
9) Hasil dari kepakaran dalam dunia kesihatan selama 103 tahun, Skincare YOUTH ini adalah skincare yang padat dengan nutrisi (Nutrient-Densed).
10) Tahukah anda bahawa YOUTH ini berkerja sehingga 3 lapisan kulit.
11) Kajian dilakukan ke atas 100 orang individu dari pelbagai peringkat umur.
12) Jika produk skincare lain bahan aktifnya hanya ada pada Serum. Tetapi YOUTH bahan aktifnya ada pada semua itemnya.
13) BEBAS PARABEN. Skincare YOUTH menggunakan Bahan dari Greentea sebagai menggantikan Paraben.


Seperti di dalam gambar Set YOUTH di atas..YOUTH ini terdiri daripada ;-

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER (polish.purify.prepare)

PERFECTING SKIN TONNER (exfoliate.hydrate.nourish)

RADIANCE VITAMIN E DAN C (plump.brighten)

ACTIVATING SERUM (renew at selular level)

AGE DEFENCE MINERAL MOISTURIZER SPF50 (hydrate.protect)

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM (deeply hydrate while you sleep)


Apakah Bahan-Bahan yang digunakan untuk menghasilkan YOUTH ini?Selain dari semua yang di atas..ada lagi 3 bahan iaitu...

a) VITAMIN E

b) VITAMIN C

c) RETINOL A+ Complex

d) GREEN ALGAEAds satu lagi sebab mengapa harga YOUTH sangat berbeza daripada yang lain...ini disebabkan oleh YOUTH tidak mengandungi PARABEN. Seperti yang kita ketahui Paraben digunakan secara meluas sebagai bahan untuk mengelakkan bahan kosmetik rosak atau basi. Namun Youth menggunakan bahan dari GreenTea iaitu Phenoxyethanol (natural preservative).

Walaupun kandungan paraben pada sesuatu produk adalah sedikit..tetapi jika digunakan berterusan dalam jangkamasa panjang ia akan jadi banyak juga. Selain itu ia boleh mengganggu hormon. Mari kita menjaga diri dengan lebih efektif dengan mengurangkan penggunaan bahan yang memiudaratkan diri. YOUTH ini sangat Exclusive dan walaupun ia exclusive tetapi berbaloi dan berkesan. IBU HAMIL tidak perlu risau lagi..YOUTH terbaik untuk anda.

Harga satu set YOUTH ini membolehkan anda mendapat harga ahli, bonus cash pada 15haribulan depan dan free delivery serta free produk Radiance C+E seperti gambar di bawah ini. Dan Ia valid sehingga 31 May 2018 sahaja.Radiance Vit e+c ini mengandungi 20% keaslian vitamin c dan vitamin e. Formula gabungan Vitamin C dan E tulen ini membantu mencerahkan kulit dan ia terbukti dapat mengurangkan kesan kedutan garis halus di wajah. Ia juga mengurangkan pigmentasi, melicinkan tekstur kulit serta memperbaiki tona agar cerah sekata.


Specialnya order dengan KakNa..KakNa akan bagi konsultasi percuma cara penggunaan yang betul sehingga bagaimana ia boleh jimat dan tahan lama bersama tips kecantikan dan KakNa akan beri satu lagi cara rahasia mencuci muka dengan betul.

Cara untuk hubungi KakNa?
Mudah aje..
Ni link wassap KakNa www.wasap.my/60173567078
Atau boleh DM KakNa di IG Atau PM di FB page KakNa https://www.facebook.com/urutpontianbekamakupuntur/


No comments:

Post a Comment