Tuesday, February 27, 2018

Promosi March 2018 di Mobile Spa Pontian

Alhamdulillah syukur..lama sudah KakNa tidak menulis. Kesibukan dengan customer dan hal-hal keluarga. Selamat tahun 2018 kepada semua. Belum terlambat laaa pleasee hahaha.. hari ini hari terakhir February 2018..time flies too fast. Semoga masa yang berlalu telah kita manfaatkan dengan baik. Masa akan datang kita istiqomah dengan kebaikan.

Perancangan 2018 untuk Mobile Spa Pontian sudah tersusun, hanya menunggu sedikit penambahbaikan sepanjang perjalanannya nanti. Oh Ya sebelum KakNa terlupa..memandangkan Bulan March adalah bulan kelahiran KakNa dan anak..jadi KakNa membuat satu Promosi.

2Jam Hanya Rm60 (Harga asal RM80)

Uruan Tradisional satu badan.
Bertungku satu badan.
Sengkak Peranakan
Sengkak Wajah
Sengkak Punggung


Dalam pakej ini.. memula sekali KakNa akan tungkukan seluruh badan pelanggan supaya urat-urat yang tegang mengendur sedikit...jadi proses urutan nanti tidaklah rasa terlalu sakit untuk bahagian tertentu. Sengkak pula untuk menaikkan semula seri wajah...dan merapatkan supaya suami lebih gembira..eh eh eh..kan.

Tujuan supaya pelanggan dapat meningkatkan kesihatan dan kecergasan badan untuk aktiviti harian. Lumrah kan wanita sekarang urusan kerjanya dari buka mata sehingga tidur di malam hari. Jadi jika yang membaca ini para suami..apalah salahnya hadiahkan pakej ini untuk isteri sebagai tanda penghargaan atas kesungguhan menjaga family kecil anda kan.


Boleh terus whatsapp KakNa di www.wasap.my/60173567078

No comments:

Post a Comment