Thursday, April 9, 2020

MULTIPURPOSE CREAM UNTUK RUAM BABY

Krim ni memang since 2013 mmg akan selalu dan sentiasa ada kat rumah. Selalunya Kakna akan sapu kat kaki, tangan dan muka anak-anak bila diorang dah tidur. Untuk elakkan nyamuk gigit. Bila Kakna terlupa dan nyamuk dah gigit sebab selalu diorang akan garu-garu dalam tidur bila kena gigit nyamuk..kakna akan terjaga.. Terus sapukan dalam 3 to 5 minit diorang akan tidur lena semula.
Selain tu, banyak lagi kegunaan Herbal Blend ni. Puas hati berbaloi dengan harga. 


Bahan-bahan yang digunakan untuk menghasilkan Herbal Blend ni sangat istimewa juga.

Kat bawah ni antara testimoni pengguna Herbal Blend. 


Sekiranya berminatbuntuk mencuba 1tiub Herbal Blend ni, boleh direct hubungi Kakna di talian tertera ya. Terima kasih. Cepat Order, Cepat Dapat, Cepat selesai Masalah Baby. 

4 comments:

  1. Krim ni best. Cakap je untuk apa tak pernah guna. Naik jerawat pun cecepat sapu krim ni 🤣

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la.. Letak ke kat jerawat kekap ke settle..

      Delete
  2. Kalo letak kat cacar @ chickenpox, rasa sejuk saja dan cepat kering luka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya kan hari tu akak buat juga letak kat anak.. Alhamdulillah xde bekas.. Selain letak calamine

      Delete