Wednesday, July 26, 2017

Nasi Ayam Istimewa Buat Anak-anak ibu

Assalamualaikum..sebulan sudah berlalu..kakna tak menulis kan. Rindu ke? 😂😂😂😂 Alaaa jangan la merajuk, tidak sengaja la menyepikan diri pulak. Tugasan kekal silih ganti.

Okay hari ini eh...sebenarnya dari hari isnin lagi kakna plan nak masak Nasi Ayam. Nak dijadikan cerita hari isnin tu kakna sudah aim la memang nak surprise kat anak. Lama sudah diorang minta nak makan nasi ayam.

Jadi terciptalah Nasi Ayam Versi Bonda Wana ni...nah kakna bagi gambar dulu..petang sikit kakna bagi resepinya pula okay....simple dimple je..yang best dapat pujian dari emak kakna dan anak-anak. Psstttt anak kakna yang sulung ni jarang dia makan bertambah tapi hari ini hmmmm banyak kali tambah.

Alhamdulillah...


No comments:

Post a Comment