Thursday, June 8, 2017

Berpantang Dengan Mokde - Berbaloikah?

Assalamualaikum

Terima kasih jenjalan di entry KakNa ini. Hari itu KakNa sudah cerita tentang Set Supplement untuk ibu berpantang. Dan hari ini KakNa nak bercerita tentang Set Berpantang pula. Selama ini mungkin ada dan mungkin tidak pernah dengar Set Berpantang Mokde. Complete seperti brand gah yang lain seperti Sendayu Tinggi, Afiat, Nona Roguy and so on lah. Set Berpantang Mokde ini adalah resepi turun temurun dari arwah ibu mertua beliau lagi.

Sahabat KakNa ini berasal dari Kota Tinggi dan SPA nya juga di area felda …alamak sorry KakNa lupa..yang pasti sekampung dengan MAWI (artis kan takkan tidak kenal)…haaaa ingat pun.. Felda Taib Andak. Dari pengalaman KakNa menggunakannya untuk pelanggan KakNa, memang ramapi puas hati terutama sekali Tapal Perut dia tu…memang best!!!



Inilah dia Set Berpantang Mokde 

Pakeh Penjagaan Berpantang


Untuk semua di atas tu hanya RM180 sahaja. Jika mahu belian secara asing aka ala carte pun boleh tidak ada masalah. Cubalah sekali mesti puas hati...dan yang latest ada Herba Bertangas. 

Kenapa kita perlu bertangas?

Tangas ini untuk mengetatkan dan memperbaiki semula otot-otot rahim kita. Mahukah kita jika otot-otot peranakan kita longgar, berair sangat dan sudah tentu suami lah kesian kan. Selain suami, ia akan memberi kesan tidak sihat kepada tubuh badan kita.

Bertangas seeloknya dilakukan semasa jahitan dan luka telah sembuh dan ketika darah sudah betul kering. Maknanya kita sudah bersih dan bersedia. Bertangas dan bersengkak ini biasanya KakNa buat dalam Pakej Penutup Pantang.

Pakej Penutup Pantang Itu Apa Je Ye?

Penutup Berpantang ni maknanya, kita refresh badan kita. 40days in a Confinement Routine, adakala kita merasa bosan, stress dan aura-aura kita hanyut dengan keseronokkan dapat baby dan peralihan jadual tertentu. Jadi, DO SOMETHING THAT CAN REFRESH OR 'BELAI' OUR BODY AND FEELING.

Rawatan Penutup Pantang

Mandi 7 Aura Bunga
Lulur + Scrub Badan
Urutan Penutup
Bertungku
Bertangas
Normal Facial

WOW!!! Feeling the freshness????

Penutup Pantang

Rerajinlah Follow Instagram dan Page KakNa ya....



Sudah tahu kan mahu cari KakNa di mana?
Whatsapp KakNa 0173567078

KakNa sedia membantu anda. If KakNa lambat reply tu samada Kakna Sedang mengurut atau KakNa telelap keletihan atau KakNa sedang memandu. Tunggu KakNa reply tau...


No comments:

Post a Comment