Thursday, September 15, 2016

Bahaya Betul Jika Anda Seorang Yang Mudah Percaya Lambakan Produk Kurus Di Pasaran



Dewasa ni banyak betul lambakan produk kurus. Yang minum..yang sapu..yang pil...Allah takutnya. Dulu zaman anak dara. zaman tidak kenal produk merbahaya..pernah juga cuba minum teh kurus. Perghhhh dia punya sakit tidak tahu nak cerita camana.

Jadi sekarang bila masuk farmasi atau kedai jamu, ada macam-macam brand produk. Dari dalam dan luar negara. Bila tengok iklan memasing di layar internet, aduh..yang seminggu turun 7kg, sebulan turun sekian-sekian kilogram. Tidak kah anda rasa tertipu? Nanti bila stop, badan naik semula. Berat yo-yo. Duit dah melayang beratusan ringgit.

Amalkanlag pemakanan sihat dan seimbang. Seimbang dari pengambilan makanan yang cukup zat dan mineral. Kehidupan yang seimbang juga. Ada tidur yang cukup, ada rehat yang cukup, ada waktu beriadah ada waktu untuk SPA kan diri anda untuk kembalikan aura dan menaikkan aura positif. Yang penting senaman 5kali sehari...sangat banyak kelebihannya.

Jadi macam tipu pula makan vitamin sahaja dah kurus. Sapu-sapu je dah kurus. Takyah la control makan boleh je kurus. Makan dan tidur je pun boleh kurus. Jika kurus pun..adakah sihat? Normal kah tekanan darah, gula dalam darah. Maka, jadilah pengguna yang bijak.Bijak pilih produk dan seimbangkan makanan dan kehidupan seharian.

Lagi satu...pilih produk semulajadi bersama konsultasi yg betul agar buah pinggang terpelihara. Satu-satunya brand yang membawa produk yang telah menjalani ujian demi ujian berjuta dollar..dilaksanakan oleh saintis-saintis dan hasil ujian telah dimasukkan ke dalam jurnal sains agar menjadi landmark kepada kajian lain di masa akan datang adalah Shaklee. Mr.Roger Barnet telah melaburkan sejumlah besar wang untuk pembangunan produk Shaklee.


Jadi...

Apakah Tips Untuk Kurus Dan Cantik Dan Sihat?

Ambillah makanan yang seimbang. Cukup Nutrisi.

Dapatkan Vitamin (Omega, Alfalfa, Cinch, TeaMix Atau Vivix) dan Konsultasi yang betul.

Pergilah beriadah. Tetapkanlah seminggu sekali ke gym atau beriadah di taman bersama keluarga atau apa sahaja yang mampu mengeluarkan peluh sekaligus mengurangkan kalori/kolestrol.

Buat sauna seminggu sekali. Salah satu cara keluarkan toksin.

Follow our Detox Group.


INFO LANJUT?
MAHU DAPATKAN KONSULTASI DARI KAMI?

0173567078
BEAUTY & HEALTH CONSULTANT


No comments:

Post a Comment