Sunday, August 28, 2016

Ukhwah Dalam Perniagaan Membina Empayar Yang Lebih Gemilang

Ukhwah adalah persaudaraan...

Persaudaraan tiada hujungnya...


Kami bermula dan bertemu dengan pelbagai sebab dan masalah. Tetapi di tengah-tengah kami bergabung menjadi satu matlamat dan tujuan. Dalam mengejar impian kami menjadi rapat dan bertukar pandangan dan idea. Kami bermula dengan Set Penyusuan..Set Hamil..Set Berpantang...Set Kesuburan..Set Kulit...Set Kencing Manis/Darah Tinggi..Set Anak Sihat Pintar...Set Gout dan banyak lagi.

Di tengah-tengah kami sedar kami ingin mencapai kehidupan yang lebih baik dan ingin berkongsi kebaikan dengan kawan-kawan lain. Kami bermula dengan group coaching dan group downline. Kami share kebaikan produk dan sistem bonus yang kami terima. Yang bestnya kami tidak di ajar tentang memampang kereta mewah atau rumah besar atau duit berkepuk di laman sosial. Berniaga biar jujur. Bukan mudah mendapatkan kemewahan dunia.... Kejar akhirat dulu.

Yang lagi istimewa..bila ada antara kami yang down, rasa stuck..yang lain memberi semangat. kami share bisnes tools mcm poster..applikasi yg kami guna..maknanya bila salah seorang dapat info new tools untuk business, kemudian dia akan share dan beri tutorial. Saling tidak jemu berkongsi suka dan duka dunia perniagaan.

Kami baru sahaja build satu team untuk membina anak-anak yang baru nak belajar berniaga. modul telah pun siap...jika anda berminat untuk menambahkan pendapatan..contohnya..at least ada duit sampingan untuk digunakan time sesak..atau beli susu anak..pampers..atau tambahan untuk diberi kepada ibu dan ayah.

Jika anda ingin mencuba-cuba perniagaan supplement atau menjadi perintis Mobile Spa Pontian..hanya bermodal RM69.50 sahaja. Hanya Duplicate. Kita sohseh kat whatsapp yok...


Oh ya...jom tengok gambar-gambar kami...mungkin dapat menambahkan lagi semangat anda untuk hidup sihat dan berjaya..oh lagi satu...setiap kali kelas nutrisi atau perjumpaan kami...kami boleh bawa suami dan anak-anak bersama. Jadi tidak perlu risau untuk tinggalkan anak. Perniagaan jalan...anak suami pun terbela.



Dhiya tengah syok dan tak sabaarrrrr nak makan vit c chew




Master Lyna tengah sharing...


Master Lyna dan Master Wana hihihi


Eita, saya, master lyna & zainul, zaleha

A VERY PRECIOUS MOMENT
NAK JOIN?
WHATSAPP K.WANA
0173567078

No comments:

Post a Comment