Sunday, August 28, 2016

Pilihan Perniagaan Yang Tepat Untuk Menambah Pendapatan Harian Mingguan Dan Bulanan

Ramai bertanya mengapa saya memilih Shaklee....dan Bagaimana saya boleh bertahan mengusahakan perniagaan ini. Ada 9 sebab mengapa saya yakin dan memilih Shaklee.

1. Kesan.
Saya sendiri dh pernah makan Set penyusuan, set hamil dan set berpantang. And now saya sendiri sedang guna nutriwhite. Dan saya applied to Mobile SPA Pontian. Sampi ke masker pun sy guna produk shaklee. Kenapa? Baca point 2 ni.

2. Landmark study.
Kalau sebelum ini saya percaya shaklee sebab kesan yang saya perolehi. Tapi setelah didedahkan dengan Landmark Study ini saya bertambah yakin. Banyak company tak sanggup buat landmark study due to the cost and jika hasil ujian itu negatif, ia tetap akan disiarkan. Tapi..SHAKLEE DID IT.

3. Sistem
Saya akui ia MLM. Dan saya akui juga ia sangat berbeza dari MLM yg lain. Bonus infiniti. Income downline boleh jadi lebih banyak dari upline.

4. Sideline
Selalunya bila kita doing same bisnes..kita susah nak pas pelanggan kita susah nak share info kita susah nak share teknik pemasaran. Dengan geng Shaklee we are family. Kitorang salu je pas pas customer. Bertukar pendapat dan idea.

5. Kelas Upline
Tak semua offline tapi banyak on9. Recorded. Anytime nak dengar boleh. Free. Tiada paksaan. Doing business at your comfort time. Ada tak faham...24hrs diorang on hp nak tanya.

6. 15hb Every Month
Jujurnya jarang la 15hb...sebab selalunya awal dari 15hb...could be 13 or 14 every month. The money masuk direct to akaun.

7. Nutritionist dan Saintis
Mereka pakar dalam nutrisi Shaklee. Mereka trained to be eksklusif. Maknanya Shaklee confirmly trained them to be trained 200% on the nutrition. Saintis mereka juga bukan calang-calang..bukan biasa-biasa.

8. Lifetime
Baik syarikat Shaklee...baik pengamal vitamin. Shaklee dah berusia lebih 50tahun. Berdasarkan kajian...pengamal Shaklee yang paling lama dan makan secara konsisten. Tahukah anda..potensi pengamal vitamin lain dengan mereka yang tidak mengambil sebarang vitamin, adalah mereka yang mengamalkan vitamin brand lain lebih mudah mendapat penyakit.

9. Nilai
Bukan nama tempat di Negeri Sembilan tu ye...nilai tu saya refer pada harga dan kualiti produk. Harga berpatutan dengan kesan dan hasil penggunaan produk. Pilihan bijak kerana produk Shaklee..sebotol boleh bertahan lebih sebulan..dan ada produknya juga boleh bertahun untuk penggunaan sehingga 10bulan.

Produk Shaklee adalah terbaik kerana dihasilkan melalui kajian yang dilakukan bertahun dan menelan belanja beratus ribu malah telah diluluskan oleh pihak berwajib seperti KKM, ISA (lebih ketat kawaalannya) dan pihak berwajib yang lain.

TIADA ALASAN SAYA MAHU MENOLAK PELUANG PERNIAGAAN INI.
SIMPLY THE BEST!!!

Mahu memulakan bisnes Shaklee?
Hanya serendah Rm69.50 anda sudah mula boleh mempunyai perniagaan sendiri. Tidak mustahil di bulan pertama amda sudah dapar swmula rm69.50 anda tadi.


No comments:

Post a Comment