Monday, August 29, 2016

Peluang Menambah Pendapatan

{Kepada Anda Yang Sedang Mencari Perniagaan/Produk}

Memang sempoi bak hanggg bisnes ni. Dalam tak sampai 3bulan dah boleh balik modal...

1. Register hanya RM69.50.
2. Tak wajib pun simpan stock.
3. Tak wajib pun pegi pos opis atau panggil poslaju datang umah collect.
4. Tak perlu amnil masa nak packing untuk pos.
5. Order tru web sebelum pukul 2pm..esok sampai. Unless kawasan nak dihantar tu pedalaman atau tiada orang semasa courier service sampai umah.
6. Tiada di pasaraya.
7. Tiada lagi perang harga.
8. Untung retail dapat.
9. Bonus antara 13hb to 15hb setiap bulan direct akaun.
10. Sedang bercuti pun still boleh handle order (amik order dan pos barang). Sebab Shaklee uruskan semua.
11. Tak risau stock berlambak kat umah stuck.
12. Kelas? Offline ada ..online selalu. Nak dengan taknak je follow. No paksaan.
13. Bonus berperingkat. Percent berperingkat.
14. Dapat beli vitamim FREE..mana taknya...hasil bonus guna balik utk dapatkan vitamin...so duit yg sedia ada dr gaji hakiki takyah berusik untuk beli supplement kan.
15. Normal la kan dapat percutiam 5bintang , umrah , car bonus..cuma yg bestnya car bonus tu bukannya Shaklee bagi kereta..tp kita dapar cash money..so up to you nak beli ape dengan duit tu...bab ni cerita kemudian lah. Yang penting yg atas2 tu....

Cukuplah dulu.....
Jangan tunggu lama-lama nak decide.
Tak faham ke nak try ke...
Ala rm69.50 je...grab la cepat peluang yg ada ni..
Takkan rugi...

💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖💋💖

Shaklee Leader & SPA Mentor.
0173567078
Puan/Kak Wana
Page FB : Mobile Spa Pontian
Instagram : mobilespapontian

#peluangmenjanapendapatan #berkerjadarirumah #peluangdatanghanyasekali


No comments:

Post a Comment