Tuesday, August 23, 2016

Family Day di Janda Baik Memang Ohsem!!

Bila pergi bercuti kan...anak-anaklah yang paaaling seronok. Dunia ni macam diorang yang punya. Nak lagi bila dapat mandi air sungai...almaklumlah itu pengalaman pertama mereka.

Kawasan Teratak Malaya tu memang bestlah. Cer tengok kat bawah tu gambar yg sempat saya ambil. Ada chalet ada dewan ada ruangan bakar-bakar, ruangan mandi manda, dan biliknya pon best. Cuma bawak bekal selimut lebih dan unat nyamuk atau kelambu. Biasalah tempat dalam kawasan kaki bukit kan.

Air paip dia...makkk aiiii janganlah cecuba mandi lepas maghrib. Melompat ko dik nunnnn!!! Sejukkkkk bak hangggg.... hahahahaha. Kalo untuk family trip pon okay..team buliding trip pon ok... Puas hati la.. Kalo nak booking untuk catering pon boleh. Takyah susah kuar cari makanan. Tapi kalo family trip x sure.....kalo family building ok...

Kepada kawan-kawan yang swdang mencari tempat untuk bercuti jauj dari hirukpikuk masalah di kota or tempat kerja...try this place.

TERATAK MALAYA
JANDA BAIK
PAHANG
04.08.2016

Dekat je dr kl...ikut tol gombak...x sampai sejam pon.....
















No comments:

Post a Comment