Monday, August 29, 2016

Bagaimana Tiga Produk Nutriwhite Merubah Kehidupanku

{Hidup Berubah Dengan Nutriwhite}

Gambar 1 dari kiri : Saya setahun yang lalu.
Gambar tengah : Pencuci muka Nutriwhite.
Gambar last : Me now.

Akibat SENTAP dengan kata-kata suami saat saya mula hilang keyakinan diri. Perlahan-perlahan saya beli Deep Foaming Cleanser, Toner dan UV Ultimate Protection. Saya makan vivix seminggu 2-3 kali (jimat kiki). Eh nutriwhite ni jimat tau...almost 10month tahan masih ada dlm tiub tu.

Akhirnya NUTRIWHITE berjaya ubah life saya almost 100%. Dari sinilah bermulanya MOBILE SPA PONTIAN wujud. Keyakinan diri sedikit demi sedikit datang. Komunikasi dengan pelanggan pun semakin lancar.

Dan tetiba malam tadi boleh pulak......incik somi belek majalah ape tah dan tetiba dia benti kat satu mukasurat...dan dia tunjuk kat hakak dan....

Incik somi : yang...cuba you try make up cenggini.. (makeup ala2 che'ta buat photography cover majalah gitewwww)

Hakak : boleh..you belikan i set makeup set marykay..sekali dengan bulu mata palsu...

Incik somi : alaaa make up kat umah aje...i belikan you set make up kat kedai dua ringgit ea...

Hakak : Senyummmmm ajek....

Tahu kenapa hakak senyum aje?
Sebab hakak tahu dia puas hati dengan perubahan akak sekarang especially bab kulit muka dan keyakinan diri. Dulu saya lost leyakinan diri...nak keluar rumah pun malas. Saya muram..tak happy..mind jadi zero. Bila jadi macam tu...hidup akak jadi stress. Jadi nak maaakaaannn ajek...badan pun mencanak-canak naik.

Tapi itu dululah....dan sekarang Alhamdulillah...keyakinan diri dah kembali...dan alhamdulillah sangat Nutriwhite jadi sumber pendapatan saya untuk anak-anak dan keluarga.

Itulah a piece of my experience...dan kalau nak dapatkan Produk Nutriwhite bersama EXCLUSIVE CONSULTATION ... Boleh whatsapp saya..0173567078..nama saya Wana or boleh panggil Kak Wana.


No comments:

Post a Comment