Monday, June 20, 2016

Kini Hilang Masalah Dulu Berjeragat Dan Kusam

Pencuci Muka Sejati susah nak jumpa.
Lagi kulit jenis tak makan saman.
Dah kata dia itu, itula.

Saya serikkk sangat dan fed up giler dengan pencuci muka..saya mula rasa nak cuci muka guna sabun mandi aje. Macam-macam dah guna pencuci muka. Semuanya bikin muka tegang la, mcm x bersih la, tak fresh la dan ada juga yang makin naik jerawat, yg pedih pun ada. Pernah saya guna pencuci muka, sampai rasa macam nak senyum pun susah..punya tegang.

Jadi setengah tahun x guna pencuci muka...cuci guna sabun mandi (ini kisah benar diri saya sendiri) Sudahnya tengok gambar saya 2015 tu..nak lagi yg Dec 2015 tu. You know what? Anak-anak pon kecam. Banyak bintik la...itam-itam la, macam org tua la. Husband? Hmmm..nape macam kasar je (sambil usap pipi).. nak kiss pipi pon rasa x eksaited. Masa ini saya memang down sangattt. Nak keluar rumah pun saya rasa malu,,terbang semua keyakinan diri saya.

Jadi sekarang alhamdulillah juga walau dah ada nampak perubahan tetapi saya masih belum berpuas hati lagi. Jadi sekarang combined dengan vitamin c. MUCH BETTER!! I like it!! Sekarang bila suami sentuh pipi kita..pandai pulak dia kata eh lembut je..haa baru nampak bersih muka.... Bekas hitam kat dagu pon nampak sangat beza...hampir tiada. rashes di atas kening yang menyebabkan kulit kasar dan kering pun sudah tiada.

Bila lepas buat facial kat pelanggan @muslimahspapontian, saya rasa puas hati, nampak bersih je muka diorg...semua dari bahan semulajadi..mana idoknya diorg nampak fresh and chill je lepas treatment. Semua bagi feedback yang positif.
Kalo nak cuba dan mengetahui info lanjut dan konsultasi, boleh whatsapp "nak tahu rahsia" . 
Saya kongsikan tips rahsia saya. Ini lah saya dulu dan sekarang..











whatsapp 0173567078
fb page mobile spa pontian
instagram mobile spa pontian
email pontianspamobile@gmail.com

No comments:

Post a Comment