Monday, April 11, 2016

13 Tips Wajah Dan Badan Anda Menjadi Cantik Menawan Cik Abang Sayang

Tips Sempoi Dari Kami Kepada Anda Agar Cik Abang Terus " I LOVE YOU, LING,"

Tips ni akak beri bukan bermakna hakak ni mulus giler tapi kita buat sama-sama. Kita lumba sape awesome dulu...kamu atau akak...muahahahaha... akak dah start..baik awak semua terus start juga. Bukan perlu barang mahal nak cantik, jika mahal pun biar berbaloi, jangan tertipu. Murah pun jika memudaratkan tidak berbaloi juga.

Okay...jangan lupa salin tips ini. Printscreen ke kan..

😆 Every morning is Juice.
~ Monday : Apple
~ Tuesday : Strawberry
~ Wednesday : Grapes
~ Thursday : Orange
~ Friday : Watermelon
~ Saturday : Carrot
~ Sunday : Mango+banana

😄 Elakkan merokok dan berada di sekitar merekayang sedang merokok.

😃 Buat salad buah setiap hari. Sedap tu campur dengan sos thousand island. Nyum nyum nyum!!!

😋 UV Protection. Setiap kali sebelum keluar rumah pastikananda mencalit ini di wajah comel anda. Saya sarankan Nutriwhite nya uv protection. Nama dia Ultimate Protection. Best!!!

😛 Ini , memang paling beratsaya nak buat. BERSENAM/EXERCISES. Jadi saya ambil yang paling mudah dan ringan je saya nak buat. Menyapu halaman rumah, berjalan kaki dari rumah saya ke rumah mak saya, mengemas rumah dan join erobik/pocopoco sekaliseminggu.

😗 Strictly NO FASTFOOD.

😘 Manjakan dirimu dengan berkunjung ke SPA seminggu sekali pon cukup. Buat scrub skali tau.

😋 Carilah Omega 3 yang menjalani pemeringkatan sehingga benar2 toksid tiada. Pastikan omega dari minyak ikan, bukannya hati ikan. Hati ikan banyak toksik jadi berhati-hati memilih.

😎 Ketika stress apa anda buat? Akak cadangkan ini ;
💋 Tidur
💋 Duduk bertafakur sambil zikir
💋 Dengarkan music

😙 Bangunlah awal. Nikmati terbitnya matahari. Sedut aura indah pagi agar harimu selalu indah. Tenaga positif pagi akan drag kamu positif sepanjang hari.

😌 Yeaayyyy...holiday la apa lagi...treatment paling ohsem!!! Kompom muka kurang kedut.

😏 Buang toksik. Cuci wajah dua kali sehari. Amalkan meminum air masak sebanyak 1liter per 25kilogram berat badan anda.

😇 Amalkan madu, habbatussauda, vitamin c dan b complex.

SELAMAT MENCUBA....GOOD LUCK!!!


No comments:

Post a Comment